Vi löser era IT-problem!

RUT-avdrag för IT-support och datorhjälp i ditt hem
-50% på fakturan

Våra tjänster
 1. Våra tjänster
  NetTech hjälper er om ni har små eller stora problem med datorer, skrivare, nätverk, mobiler eller annan teknisk utrustning. Bland annat kan vi hjälpa er med:
 2. Installationer
  IT-miljön är under ständig utveckling och för att den ska kunna fungera på topp behövs kontinuerligt underhåll. NetTech genomför både om- och nyinstallationer, bland annat genomför vi: - Installation och uppgraderingar av programvara för datorer, mobiler, routrar, etc. - Installation av hårdvara såsom datorer och skrivare - Installation av nätverk eller andra internetlösningar såsom IP-telefoni
 3. Webdomän
  Behöver ni en domän för din websida, epost-tjänster eller en egendesignad websida har vi även lösningar för er! Vi har avtal med professionella team som kan skapa din websida till konkurrenskraftiga priser.
 4. Reparationer
  Visst är det synd när IT-miljön krånglar, slutar fungera eller data går förlorad. Även om vi lever i en tid med snabb IT-utveckling går oftast även den äldre utrustningen att laga. NetTech hjälper er med att åtgärda det som gått fel. Bland annat kan vi hjälpa er med: - Felsökning - Virusborttagning - Återskapande av förlorad data - Reparationer och utbyte av hårdvara
 5. Support när du behöver det
  Som kund hos oss har ni möjlighet att få hjälp när problemen uppstår eller teckna supportavtal för löpande support av er IT-miljö enligt era behov.
 6. Rit-avdrag för privatpersoner
  För privatpersoner erbjuder vi även support i hemmet med RUT avdrag, eller det så kallade Rit-avdraget. Vi hjälper dig med installation, reparation och underhåll av din data och it-utrustning samt kringutrustning och nätverk, allt till ett förmånligt pris. Vill ni veta mer? Kontakta oss!